aquos EA

Recension 2022: Aquos EA MT4 Crypto Expert Advisor

Marknaden för kryptovalutor fluktuerar ständigt och det kan vara svårt att investera lönsamt utan flera års erfarenhet. Aquos EA ger investerare ett automatiserat handelssystem som hjälper dem att tjäna pengar på sina investeringar genom att minska stressen som är involverad i manuella affärer. Det ger användarna tillgång till data för varje större rörelse som finns på ett och samma ställe, så att det inte finns något behov av att slösa tid på att kontrollera trender eller göra tekniska analyser längre!

Vad är Aquos EA?

Aquos
Recension 2022: Aquos EA MT4 Crypto Expert Advisor 3

Föreställ dig att man aldrig mer behöver oroa sig över sina fattade beslut. Aquos robotrådgivare är här med en automatiserad lösning! Den har programmerats så att den vid behov kan läsa finansiella nyheter och analysera trender på kryptovalutamarknader för att hitta lönsamma affärer för ens egen räkning. Den kan också automatiskt öppna- och stänga positioner utan något extra arbete från den som handlar eller investerar. Allt som man behöver göra är att ställa in några grundläggande parametrar, och sedan luta sig tillbaka medan denna handelsrobot fattar alla beslut åt en.

Vem grundade Aquos EA?

Tomasso Nardini är grundaren till Aquos EA en av marknadens bäst presterande mjukvaror för robothandel 2022.
Tomasso Nardini håller veckovis seminarier om sin mjukvara och är en betrodd källa i enlighet med BTCSEKs etiska standard.
Vi har gjort vår research om Tomasso Nardini och han är lätt att hitta på Google och han dyker upp i flera sammanhang på bland annat Youtube (dock på engelska & Italienska).

( Registreringen öppnas i ett nytt fönster och är helt kostnadsfritt )

Summering för Aquos EA Crypto Expert Avisor

 • Poäng 9.6/10
 • Växlingstyp Kryptovalutarobot
 • Vinstratio Över 90%
 • Seriositet Fullt legimit samt reglerad
 • Minsta insättning 2,500 kr
 • Avgifter 0.20% på vinst
 • Uttagstid 24 timmar
 • Mobilapp Ja
 • Kundtjänst Email, Telefon, Live chat

Det är många som undrar ifall Aquos är seriöst eller inte. Vi kan, tack vare egna tester intyga att det är en seriös handelsrobot och man kan känna sig trygg när man väljer denna robotrådgivare.

Är Aquos EA seriöst?

Aquos-plattformen är integrerad med en pålitlig auto-trader som kan ge dig de mest lönsamma affärerna och investeringsmöjligheterna. Under 2021 ökade värdet på denna algoritim från 9000 kr per år till nästan 50,000 kr per år. Den avgiften har nu tagits bort då mäklaren istället tjänar på volym. Det betyder att när man som användare är nöjd och fortsätter handla, så tjänar också mäklaren. Det är en win-win situation och med den typ av avkastning som man får på sina investeringar så är det många som blivit rika snabbt.

Aquos EA kan göra dig rik

Det viktiga att tänka på är att hålla sig konservativ och att inte bli girig nedans ser vi ett test på 7 månader som ger en avkastning på över 30 procent. Det är viktigt att inte tappa balansen när man tradar och tro att man kan öka till allt för stora positioner, större positioner öppnar dig för högre risk, speciellt i marginalhandel om du använder Hävstång.

Bli inte girig när du tradar utan sköt trading systematiskt så kan du undvika både drawdown och att ditt konto blir utstoppat här nedan är ett exemplariskt exempel av Aquos Robothandel som verkligen levererar. Klicka bilden för att öppna ett konto hos vår rekommenderade mäklare.

aquos
Aquos EA plus 30+% över ett halvår.

Varför ska man använda Aquos EA för sin trading?

 • Det är den bästa handelsroboten för kryptovalut som finns tillgänglig för närvarande. Vi har analyserat den här roboten och funnit att den är pålitlig, med utmärkta lönsamma investeringsmöjligheter för sina handlare jämfört med andra robotar på marknaden idag!
 • Eftersom att kryptovalutamarknaden är volatil och oförutsägbar är det nämligen svårt för nya investerare att ge sig in i den. Men med den Aquos robotrådgivare kan du vara säker på att dina investeringar inte kommer att gå i rök som de gör när du handlar fritt!
 • Aquos är en automatiserad kryptohandelsplattform som erbjuder exakta beslut med höga framgångssiffror. Den kan användas av både nya och erfarna handlare tack vare sitt enkla gränssnitt och raka funktionalitet, vilket gör den perfekt för alla som vill ha mer ut av sina investeringar!

Klicka här för att komma igång med Aquos EA idag!

Vill du läsa om en annan rekommenderad robotrådgivare? Läs om Cryptosoft här!