Binance Recension 2022: Världens Bästa Kryptobörs 💱

Binance är världens största och mest framgångsrika kryptobörs. De magiska internetpengarna som vi kallar Bitcoin blev nämligen grunden för en helt ny tillgångsklass och gav upphov till en kryptovalutaindustri på flera triljoner dollar. I början av 2009 meddelade Satoshi Nakamoto användarna att han hade lanserat denna välkända peer-to-peer-valuta som använde blockkedjeteknik för nästan omedelbara transaktioner utan krav på godkännande eller tillstånd från tredje part.

År 2017 var Bitcoin-nätverket redan 10 år gammalt. För att fira denna milstolpe och för att hedra dess arv som en av kryptovalutans viktigaste innovationer – grundade Changpeng Zhao Binance!

binance logotyp

I den här artikeln recenserar vi Binance och går igenom för- och nackdelar med världens största kryptobörs.

Officiell hemsidahttps://binance.com
Antal kryptovalutor500+ kryptovalutor
SupportTelefon + Email + Chatt
SpråkSvenska + 17 andra språk
MobilappJa (Androids / iOS)

Det är världens största börs för kryptovalutor som är registrerat på Cayman Islands. De erbjuder över 500 olika kryptovlautor som är redo att handlas med till väldigt låga avgifter. Deras låga avgifter och stora utbud av krypto är bland annat vad som gör Binance väldigt attraktivt. De har också en avancerad handelsplattform som attraherar investerare från hela världen – nybörjare som avancerade!

Fördelar

 •   Stort utbud av kryptovalutor: Faktum är att Binance i skrivande stund är ledande inom utbud av kryptovalutor. Över 500 kryptovalutor kan handlas på deras trading-plattform.
 •   Många sätt att handla på: Förutom möjligheten att handla olika kryptovalutor så kan man även marginal handla, använda deras peer-to-peer tjänst och använda verktyg som stop loss. Det finns helt enkelt många valmöjligheter!
 •   Utmärkt handelsplattform: Binances avancerade plattform ger sina användare tillgång till finansiella instrument som optioner och avancerade kartläggningsverktyg, som endast finns tillgängliga på marknadens bästa börser.
Nackdelar
 • Svårt för nybörjare: Eftersom att handelsplattformen är så pass sofistikerad som den är så kan det till en början vara överväldigande som ny handlare på Binance. Även avancerade handlare kan ha det svårt att orientera sig till en början.
 • Man äger inte sina privata nycklar: Det innebär att ditt kapital är i risk när du håller dom på en kryptobörs som Binance. Du kan inte återställa din plånbok om Binance blir hackat och förlorar sin tillgång.

Coinbase vs Binance – Vad är bäst?

När man har blivit varm i kläderna och använt kryptovalutor ett tag så känner man ofta till både Coinbase och Binance. Båda är två stora kryptobörser som är etablerade, men det kan vara svårt att veta vilken man ska använda. Eftersom att vi redan har gått igenom fördelar- och nackdelar med Binance så tar vi upp fördelar- och nackdelar med Coinbase här nedan, så att du får en bättre överblick!

 • Det är väldigt användarvänligt.
 • Väldigt erkänd kryptobörs som är reglerat i USA.
 • De erbjuder många betalsätt.
 • De har väldigt dyra avgifter.
 • Det finns dåligt med avancerade verktyg för investerare.
 • De har betydligt färre handelsätt än många nadra kryptobörser.

Som man kan läsa här så finns det alltså både fördelar- och nackdelar med Coinbase. Däremot så vinner Binance denna kamp eftersom att avgifterna är betydligt lägre och de erbjuder fler sätt att handla på. Det är därför mer attraktivt för handlare i längden och det är de vi kollar på när vi jämför Coinbase mot Binance.