eaconomy aithena

Eaconomy Aithena 2022

EAconomy aithena är en AI-driven bot som handlar med CFD-produkter. EAconomy aithena analyserar marknadsdata och fattar handelsbeslut utifrån sina resultat. Handelsroboten är utformad för att vara tillgänglig för alla, oavsett erfarenhetsnivå.

EAconomy aithena är tillgänglig gratis och kan användas med alla mäklare som erbjuder CFD-handel. Roboten lär sig och förbättras ständigt, så att den kan anpassa sig till förändrade marknadsförhållanden. Automatiserad handel är framtiden för traders och den är växer med stormsteg i Sverige. Prova denna tradingrobot idag och se hur enkel och lönsam handel kan vara.

För att börja med robot trading hos Eaconomy öppnar du först ett konto genom att klicka här!

Eaconomy som bolag

EAconomy är ett företag för sociala medier baserat i Kalifornien som är verksamt globalt med medarbetare i över 50 länder. EAconomy fokuserar på att förse människor med innovativ utbildning och teknik som kommer att gynna människor idag och i många år framöver.
Företaget består av erfarna yrkesverksamma inom IT, finans, media, personlig utveckling och marknadsföring. EAconomy ger människor möjlighet att växa, utvecklas och uppnå drömmar och mål genom robothandel.

EAconomy erbjuder också en unik direktmarknadsföringsmetod som gör det möjligt för människor att sälja produkter och tjänster globalt. EAconomy har åtagit sig att ge människor de färdigheter som krävs för att lyckas i den globala ekonomin. EAconomys yttersta mål är att skapa en mer välmående värld för alla.

Hur man sätter upp den, tyvärr på engelska men svensk support finns längre ner i artikeln.

Svenska traders använder Eaconomy Aithena med bra resultat

tradingmagnus är en svensk entreprenör som har handlat med eaconomys tradingrobotar sedan början på 2019. Deras grupp har 4000 Svenska medlemmar och de använder bland annat handelsroboten Aithena för att handla med råvaruterminer, aktier och andra finansiella instrument. Aithena trading robot är ett program som använder artificiell intelligens för att fatta handelsbeslut.
Den Svenska avdelningen har haft blandade resultat över åren genom att dem prövat på flera olika former av robothandelssystem.

Vad ger deras handelsrobot för resultat?

Vissa medlemmar har gjort betydande vinster medan andra har förlorat pengar. Deras handelsverksamhet har inte påverkats avsevärt av den globala finanskrisen, och många medlemmar har blivit mer riskbenägna. Trots utmaningarna är gruppen fortsatt engagerad i sin handelsverksamhet och är övertygad om att den kan generera vinster på lång sikt.

Diversifiera ditt kapital

Tänk på när du handlar med vilken robot som helst att undvika att stoppa alla ägg i en korg, det kan även vara viktigt att leta efter alternativ och diversifiera dina risker.

Det finns även andra robotrådgivare på marknaden som exempelvis TA Algo som även dem har mycket bra siffror att erbjuda dig som trader. TA Algo är en mjukvara baserad på COT-rapporten ”Commitment of traders” som släpps varje vecka där samtliga banker och hedgefonder måste rapportera sina positioner.

Screenshot 4
TA algo är gratis att använda & du får även en tradingserver helt gratis utan extra kostnad. Insättning sker via BankID.

Sveriges äldsta Handelsrobot

TA algo säger sig ha ett track record som sträcker sig tillbaka till 2014. Den har i snitt slagit OMX30 7/8 år i rad med väldigt fantastiska resultat. På Ta algos hemsida kan man ladda ner deras track record och läsa mer samt prata med supporten.

Ansvarsfriskrivning för CFD-handel: Tidigare resultat kan aldrig förutsäga framtiden. Eaconomy och dess handelsrobotar förändras och utvecklas ständigt, vilket innebär att det som fungerade tidigare kanske inte fungerar i framtiden. Handel är en riskfylld verksamhet och du bör alltid rådgöra med en professionell finansiell rådgivare innan du fattar några beslut. Du bör aldrig investera mer pengar än du har råd att förlora.

CFD-handel innebär en betydande risk för förlust och är kanske inte lämplig för alla investerare. Se till att du förstår riskerna och investera inte mer än du har råd att förlora. Sök oberoende rådgivning om det behövs. Historiska resultat är ingen garanti för framtida resultat. Alla åsikter, nyheter, forskning, analyser, priser eller annan information som finns på denna webbplats tillhandahålls som allmänna marknadskommentarer och utgör inte investeringsrådgivning. Vi tar inte ansvar för någon förlust eller skada, inklusive men inte begränsat till vinstförlust, som direkt eller indirekt kan uppstå till följd av användning av eller tillit till sådan information.