HEX Crypto

HEX Crypto: Vad Är HEX? [2022]

För ungefär ett år sedan var det en stor hype kring HEX crypto token. Det berodde till största del på att kryptovalutan attraherat en hel del nya köpare, som i sin tur ledde till en stor värdeökning. Strax där efter sjönk den i värde med flera procent, och många undrade varför.

Läs vidare för att få reda på vad HEX egentligen är för något och varför folk än idag är intresserade av den!

Sammanfattning av HEX

Officiell hemsidahttps://hex.com/
SupportTelegram – @HEXCryptoDev
SpråkEngelska
Marknadsvärde$17.30 Miljoner

Vad Är HEX?

Det är en ERC-20-kompatibel kryptovaluta som lanserades 2019 via Ethereums nätverk. Det var entreprenören Richard Heart som introducerade detta alternativ. Man påstår sig ha den första kryptovalutan med insättningsbevis, vilket betyder att investerare som låser upp eller lånar ut sina HEX blir belönade över tid.

Belöningen är helt beroende på vad värdeökningen överlag är samt hur länge man har avsagt sig sina HEX. Skulle man avsluta kontraktet för tidigt så kan man istället bli bestraffad.

Ju fler HEX man har köpt, desto mer ränta får man i belöning. Det betyder också att priskursen i sin tur påverkas eftersom att det blir mindre HEX tillgängliga på marknaden, och ligger fast i tidsbestämda avtal.

Prisprognos för hex ges i video nedan där han även förklarar hur man gör för att köpa hexmynt samt var du kan köpa HEX.

Så Här Mycket Är HEX Värt

HEX är precis som andra kryptovalutor en väldigt volatil tillgång, där priset svänger i stora rörelser. Eftersom att de även stiger i värde ju längre man håller dem så tillkommer ännu större volatilitet.

Om man kollar på apphex.win så kan man se det exakta priset i USD för 1 HEX. I skrivande stund så får man 0.12466 USD för 1 HEX.

HEX vs Bitcoin

Sedan HEX lanserades har det varit mycket diskussioner fram och tillbaka över huruvida kryptovalutan står sig emot den största av dem alla – nämligen Bitcoin. Sanningen är att den står sig väldigt stark och löser en del av Bitcoins fundamentala problem.

Här nedan kommer några lösningar:

  • Molnbaserad mining: Med HEX finns inga risker med mellanhänder som med Bitcoin. Här kan man ta hand om insatsen själv.
  • Lönsamhet: För att bestämma sin lönsamhet med Bitcoin behöver man köpa hårdvara och mina. Med HEX tjänar man i snitt 38% APY – utan hårdvara.
  • Nätverksskydd: Bitcoin har ett 51% nätverksskydd tack vare all hashrate som är investerad. HEX behöver inte skydda sig mot 51% överhuvudtaget, tack vare Ethereums nätverk.

Det finns flera anledningar till varför HEX är en bra idé, men det innebär inte nödvändigtvis att den ska föredras framför Bitcoin. I slutet av dagen är valet ditt eget, och det är trots allt två olika kryptovalutor med två olika användningsområden.

HEX reddit är populärt och det finns ett större community som diskuterar just HEX crypto på reddit, det kan vara värt att läsa och göra forskning inann man väljer att investera.

Vanliga Frågor & Svar – HEX Crypto

Är HEX seriöst?

Nu har kryptovalutan funnits i över 3 år och kan därför anses vara legitimt. Kryptovalutor kan dock ändras från dag till dag, så man måste göra egen efterforskning.

Finns det en HEX-plånbok?

Nej, men däremot kan man hålla HEX i alla plånböcker som tar ERC-20-kryptovalutor. En rekommenderad plånbok för detta är MetaMask.

Hur köper jag HEX?

Du kan köpa HEX exempelvis hos Binance genom att skapa ett konto, det bästa och enklast sättet att köap hex och förvalta det är genom att använda en handelsrobot.

Vad var det högsta priset för HEX?

Hex toppade på 0.47USD den 20 september 2021 under altcoin season efter halveringen av Bitcoin

Vad var det lägsta priset för HEX?

Hex bottnade på 0.063 nyligen den 27 Maj 2022 och har inte återhämtat sig nämnvärt.

Kommer HEX-priserna att gå upp?

Det är svårt att säga, så länge altcoins är korrelerade mot större valutor som Bitcoin och dem överlever bear market kommer HEX att gå upp på sikt.

Kan HEX nå $1?

Ja det är mycket möjligt att HEX når en dollar om HEX överlever bear market och inte går under innan nästa Halvering.