spara pengar

Recension 2022: Spara pengar med Hedgefonder 💮

Hur kan jag spara pengar enklast?. Nellfx Àr en nytÀnkande mÀklare som lÄter dig handla genom fonder i ett mycket intressant koncept, man bedriver en likviditetsmotor dÀr privatpersoner kan gÄ in och injicera i bolagets institutionella konton pÄ Binance medans bolaget leasar algoritmer frÄn hedgefonder.

Hedgefonder fÄr inte handla för icke professionella traders

Enligt internationellt lag bÄde i EU och USA fÄr inte hedgefonder handla Ät icke professionella kunder, dels för risken av att avkastningen skulle vara dÄlig och dels för att icke professionella investerare kanske inte vet vad dem investerar i.
Nellfx hyr dÀrför in algoritmer och agerar som bryggan mellan kunden och avkastningen. NellFX Àr ett licensierat bolag i Filipperna med licensnummer frÄn SEC211013-Y6TO5DM93DAFPKG, vi tycker det skall bli spÀnnande att följa ett sÄpass reglerat och nytÀnkande bolag och ett nytt sÀtt att spara pengar.

investera
Utöka din avkastning genom handel via hedgefonders algoritmer och fÄ betalt genom att bjuda in andra.

Vilken plattform anvÀnder bolaget?

Moderbolaget Red Mont Solutions har en egen utvecklad handelsplattform som kallas REMDAPP och Àr en proprietÀr mjukvara som anvÀnds först och frÀmst för copytrading men samtidigt för riskhantering frÄn bolagets sida. Kunder som skall Investera loggar simpelt in pÄ ett stilrent interface och gör insÀttningar med Kryptovalutor.

Vad tÀcker licensen?

Licensen tÀcker funktion av ett teknologibolag vilket stÀmmer med tanke pÄ att dem varken handhar kundens kapital i FIAT utan i kryptovalutor samt att dem inte handlar med kundens kapital utan leasar en algoritm som handlar pÄ deras egna konto.

spara pengar
Det framgÄr tydligt att dem inte fÄr ta emot kapital i FIAT valutor, det stÄr dÀremot inget om kryptovalutor.

Spara pengar

Vill man som slutkund spara kapital Àr det ett fantastiskt sÀtt att spara kapitalet precis som Sveriges rikaste elit gör sjÀlva, i hedgefonder. Varför skall egentligen det vara sÄ svÄrt att uppnÄ samma nivÄ av rikedom som dem rikaste har? Vi tycker NellFX Àr en fantastisk lösning pÄ detta, vi hoppas bara inte regulatorn stÀnger ner dem innan dem hunnit skaffa sig lite större licenser.

BÀsta sÀttet att spara pengar

Om vi ser pÄ dem senaste Ären sÄ har kryptovalutor tagit över nÀstan helt nÀr det gÀller avkastning vi ser till exempel hur Hilbert Group och deras Fond gett 3700% i avkastning medans andra fonder listade pÄ Nellfx genererat ungefÀr samma sak. Hilbert Group Àr dessutom Börsnoterade pÄ Svenska Börsen First North.

Vilka Àr NellFX online?

Bolaget Ă€gs av en fillipinsk miljardĂ€r som stĂ„r bakom flera stora projekt i Kina, vi Ă€r dĂ„liga i vĂ€st att rapportera vad som hĂ€nder i Asien och vi hör mest nyheter om amerikanska bolag. I Öst gĂ„r det frammĂ„t med stormsteg nĂ€r det gĂ€ller investeringar och pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt ligger dem framför oss i vĂ€st.

Betalningar Àr integrerade i din personlighet i stora delar av asien via Alipay och den lÀser simpelt av ditt ansikte nÀr du gÄr in i en butik och du visar upp vad du har köpt och sÄ dras det frÄn ditt konto utan att du visar nÄgot kort eller ID.

Hur Gör man om man vill investera i NellFX?

Först och frÀmst mÄste du köpa en Mjukvarulicens i deras interface den rÀcker tills dess att du har tjÀnat tillbaka 10 gÄnger kostnaden av licensen. Licensen finns till för att incentivisera medlemstillvÀxten i bolaget. Med tanke pÄ att bolaget inte tar nÄgra avgifter Àr detta hur bolaget i sig tjÀnar pengar.

NÀr du köpt din Licens Àr det fritt att investera kapital i vilket Hedge Fond du vill, Vi valde Lehmann Funds som Àr en gammal fransk Hedge Fond som presterat mycket bra pÄ senaste Är, speciellt med deras nya kryptofond pÄ Binance.

VÄra vinster rullar in dagligen i vÄrt interface och vi kan se hur vÄr investering vÀxer och vad som har handlats i realtid. Vi gillar NellFX dem Àr nytÀnkande med ett bra affiliateavtal till oss pÄ TA.

spara pengar
spara pengar genom att lÄta ditt kapital deltaga i hedgefonder online.

Vad Àr en investering

Investeringen tÀcks sjÀlvfallet inte av insÀttningsgarantin i Sverige men dem har sin egen insÀttningsgaranti i Filippinerna som fungerar pÄ samma sÀtt och som ett reglerat bolag följer dem samma typ av internationellt regelverk som Svenska bolag. Det viktigaste man bör tÀnka pÄ nÀr man utför en investering i vilket bolag som helst Àr att frÄga sig sjÀlv, har dem pengar för detta eller inte. NellFX Àr ett fantastiskt reglerat bolag som andra borde efterlikna.

FÄ pengar att vÀxa utan risk

Med tanke pÄ att du handlar genom samma algoritm som Hedgefonderna sjÀlv har du hÀr möjligheten till hög avkastning utan nÀmnvÀrd risk. Hedgefonder förlorar sÀllan kapital, men visst finns det gÄnger dÄ Àven hedgefonder gÄtt omkull. Jag tror att det viktigaste att tÀnka pÄ hÀr Àr just att du har möjligheten att diversifiera ditt kapital i flera olika fonder och dÀrmed minska risken.

Börja Spara i Fonder

Det viktigaste du skall tÀnka pÄ nÀr du börjar spara i fonder Àr att inte avgifterna Àr för höga, istÀllet för avgifter anvÀnder hÀr NellFX Mjukvarulicensen som en startavgift och tar inga avgifter för din trading, vi antar att detta Àven Àr av regulatoriska skÀl. Deras licens tÀcker nÀmligen inte fondförvaltning och Àven om det Àr i kryptovalutor vet man aldrig vad regulatorn hittar pÄ imorgon eller övermorgon.

Investeringar utanför börsen

För att hitta dem bÀsta investeringarna utanför börsen har NellFX skapat ett smidigt interface för att du som investerare skal ha möjlighet att göra följande.

  • Öppna nya investeringar
  • StĂ€nga Fonder manuellt
  • Diversifiera ditt kapital
  • Övervaka ditt kapital i realtid

Med denna typen av 360 graders uppfattning om ditt kapital blir det svÄrt att inte gilla NellFX. Vi antar att vi snart ser ett flertal mÀklare som kommer att försöka ta en del av deras kundkrets dÄ dem har en fantastisk komissionsplan för alla som vÀljer att Àven sÀlja deras mjukvarulicenser.

Hur mycket skall man investera i fondandelar

VÄrt tips pÄ BTCSEK Àr att man sprider ut sin investeringar i minst 6 olika fonder sÄ att du har en rejÀl spridning för nedgÄngar. PÄ detta sÀtt har en bara ne 15% exponering mot varje fond vilket kÀnns mycket tryggare Àn 100%. NÀr vi har skapat en diversifikation behöver vi inte oroa oss lÀnge och vi kan investera pÄ och vÀlja att Äterinvestera kapital i olika fonder och nya Fonder.
Samtliga fonder i NellFX kommer med minst 3 Ärs trackrecord sÄ det Àr lÀtt att följa upp hur dem har presterat över tid.

Placera Pengar sÀkert 2022

Det viktigaste för trygghetsknarkare som oss Svenskar Àr att vi har stabil avkastning över tid. Hos NellFX har du en fantastisk avkastning och dess enda akilleshÀl Àr egentligen kryptomarknaden över lag.
NÀr krypto gÄr ner gÄr ju sjÀlvfallet vis ocksÄ fonderna ner i vÀrde.
Vi anser dock att ser man detta över tid tills nÀsta halvering dÄ det Äterigen Àr dags för Bitcoins bull run och efter det Altcoins sÄ kommer det hÀr förmodligen att explodera.

Investeringstips 2022

VÄrt tips Àr att du gÄr igenom deras interface och hittar en Hedgefond med en strategi och risknivÄ som din tolerans tillÄter, Àven om det Àr en passiv investering mÄste man fortfarande göra lite research. Lehmann Funds frÄn Nordic Technology Group har preseterat fantastiskt sju Är i rad med över 800% i avkastning.

Vad kan jag tjÀna pÄ min investering?

Hittils ligger vi plus ca 29% pÄ ett Är vilket mÄste anses vara ett fantastiskt resultet utan hÀvstÄng.

Vad Àr risknivÄn?

RisknivÄn fÄr nog anses vara hyffsat hög för att det Àr just kryptovalutor Àven om det Àr professionella hedgefonder Àr priset mycket volatilt pÄ kryptovalutor i sig.

Vad Àr minsta insÀttning?

Minsta insÀttning ligger strax över 50USD som görs i kryptovalutor via deras CRM.

Är Hedgefonderna licenserade?

Ja för att klassas som en hedgefond har du en licens det Àr ett internationellt krav.