ta algo robotrådgivare
|

TA Algo 2022 – En robotrådgivare som briljerar

Det finns mycket negativt att säga om börsen 2022 men det är få negativa ord om TA Algo som cirkulerar online. Vi på BTCSEK blev mycket intresserade av denna robotrådgivare och började testa den för ca 13 månader sedan och resultatet är häpnadsväckande.

I denna artikel kommer vi gå igenom tekniskt hur roboten arbetar och varför den fungerar så bra.

Vem ligger bakom TA algo?

Bakom bolaget och valutaroboten står inga mindre än TA gruppen som växt sig stora över flera år. TA gruppen har fantastiska utbildningar i Göteborg för just robothandel i Läppstiftet där dem huserar.
Den andra delen av TA gruppen är baserade i Limassol som är meckat för Valutahandel i Europa.

Vad ingår i TA Algo paketet?

TA gruppen har drivit TA algo som delats upp i olika former av handelsrobotar listade nedan:

 • Quantum alpha pi (robotrådgivare)
  Denna robot handlar med pending orders baserat på dagens volatilitet genom Average true range och Average daily volume. Varje dag beräknar den i samband med Comittment of traders rapporten (fredagar) vart sälj eller köppressen bör hamna för näst kommande vecka och placerar sig.
 • Quantum hedge delta (robotrådgivare)
  Robotrådgivaren handlar med korgar av trades såkallad grid trading men enbart när den behöver jämna ut en förlust. QHD är en breakout strategi där du ofta är exponerad åt båda håll samtidigt och rider ut marknaden precis som bankerna gör upp och ner.
 • Sigma delta pivot (indikator)
  Gör det enklare för dig att lyckas med din manuella trading som ett tillskott till TA algos robothandel, för den som kan lite mer och vill lära sig att bli en daytrader så visar SDP dig vägen i olika tidszoner.
  Den placerar automatiskt Fibonacci värden på din graf baserat på den tidszon du väljer att handla på.
 • Sigma pi daily range (indikator)
  SPDR räknar du average daily range vilket kan vara fantastiskt att ha på samtliga grafer då det är lätt att se om marknaden är i abnormalt läge eller om marknaden är innanför sin volatilitet. Det gör det lätt för oss som daytraders att se om det är läge att trada eller hålla sig ur marknaden.

Vad kostar TA Algo?

Robotrådgivaren är kostnadsfri att handla med så länge du handlar på den rekommenderade mäklaren Ymer Exchange som vi har kollat upp. Ymer Exchange är en prisbelönt mäklare som även briljerar när det kommer till kundsupport. De är en reglerad, trygg och global onlinemäklare.

Enligt ESMA, European Securities and markets authority är det olagligt att ta betalt för handelsrobotar mot slutkund där erbjuder TA Gruppen den helt gratis och har som affärsmodell att tjäna 50% av spreaden som mäklaren tar för introduktionen.

Hur mycket är avkastningen på TA Algo?

Enligt ett auditerat track record ni hittar på TA Algos landningssida har roboten presterat 371% över index på 2.5 års tid, du ser heller inte att roboten föll ned med resten av börsen tack vare dess exponering mot terminer på valutor snarare än aktier.
TA gruppen har inget kapital under förvaltning utan robotrådgivaren handlar helt och hållet på kundens konto vilket gör att den håller sig till ESMAs riktlinjer för hur ett bolag får ställa ut en handelsrobot till kund.

För dig som är intresserad att börja handla valutor med robothandel så har vi skapat en mini guide för hur du kommer igång.

 • Fyll i formuläret på www.ta-algo.io
 • Skapa konto hos Ymer Exchange.
 • Välj TA-Algo’s Copy Trading-portfölj
 • Sätt in pengar hos Ymer Exchange.
 • Börja din trading!

Om du signar upp genom vår knapp så får du även hjälp som förmånskund där du får hela paketet installerat fullt automatiskt av TA Gruppen.

Hur mycket kan jag tjäna med TA Algo

Historiskt sett är valutaroboten upp flera hundra procent under tidsperioden 2019-2022 och dem tog valet att gå ur aktiemarknaden för att handla automatiskt på terminhandel.

Vad är riskerna med TA algo?

Riskerna är mindre med terminer på valutor än aktier då valutor rör sig mycket långsammare än aktier och är mer stabila tack vare likviditet.

Vilka står bakom TA Algo?

Forskaren Simon Matsson från London school of economics och TA gruppen med ingenjörer från bland annat Chalmers university of Technology.

Vart är TA gruppen baserade?

Ta gruppen är baserade i Göteborg och Limassol på Cypern som är valutaindustrins mecka.